Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ

Νομίζω ότι επιβάλλεται να γνωστοποιήσω το θέμα για να δούμε πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι οι ευαίσθητοι δημοσιογράφοι φαντασθείτε τι γίνεται με τους αδιάφορους...



H απάντηση της Ειρήνης Νικολοπούλου αρχισυντάκτριας του περιοδικού "Top Woman" στην αποστολή μηνύματος διαμαρτυρίας, εννοείται έντονου ύφους!


"ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ ΑΝ ΣΕ ΘΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ"
___________________________________________________________________




Αγαπητή Ειρήνη

Ευχαριστώ για τη συγγνώμη σου αλλά βλέπω ότι απλά ειπώθηκε επειδή εγώ σε έθιξα με την κριτική μου, που αν πιστεύεις ότι είναι άδικη σε παρακαλώ να μου το πεις.
Έντονη ναι το δέχομαι, αλλά κακόπιστη όχι!
Πιστεύω δεν εξαντλούνται όλα στη ζωή και ειδικά στη δημοκρατία με το αγοράζω ή όχι. Πριν από μένα θίξατε τον εαυτό σας, ο ρόλος του δημοσιογράφου είναι σημαντικότατος είναι οδηγός συνειδήσεων, με την ευθύνη και την ευαισθησία του, που πιστεύω ότι έχετε και στην συγκεκριμένη περίπτωση κοιμήθηκε δίνοντας χώρο σε άλλες προτεραιότητες.

Ασχολήθηκα με την πολύ συγκεκριμένη σας επιλογή που σχολίασα και δεν αφορά την ποιότητα του περιοδικού -που δεν την ξέρω και δεν είναι το μόνο θέμα- αλλά να ξέρεις πως αν δεν με ενδιέφερε [επειδή πίστευα ότι χάνω το χρόνο μου με ανόητους ανθρώπους] δεν θα έμπαινα στον κόπο να πω μια λέξη.
Επειδή αντιθέτως περιμένω πολύ περισσότερα από σας, εγώ ζητάω συγγνώμη, αλλά να στρώνετε το κώλο σας κάτω και να σκέφτεστε και λίγο πέρα από το πόσα και πότε θα τα βγάλετε, και αυτό το λέω γιατί δεν σας ξέρω για φραγκοφονιάδες και γιαυτό είμαι τόσο έντονος.

Αν θέλεις να εστιάσεις στην ουσία αυτού που λέω και δεν στέκεσαι στο πόσο τσούζει το φιλότιμο σου αυτο που λέω θα δεις ότι δεν έχω άδικο να σε τσούζω με τα λόγια, γιατί με έτσουξες με τα έργα στο πιο ευαίσθητο μου σημείο μάλιστα.

Εύχομαι σε σένα και τους συνεργάτες σου καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας και οδηγούμενη απο μεγάλη ευαισθησία και διάκριση στο όχι και στο ναί, επειδή οδηγάτε κόσμο με τις προτάσεις και τις επισημάνσεις σας και αλλοι μεν είναι με καθαρό μυαλό και το μπορούν ενίοτε να κρίνουν και να μπορούν να αντιληφτούν τι τους ενοχλεί και να επαναστατούν ακόμη και εκφράζοντας το, άλλοι όμως είναι εξουθενομένοι και τους δινεται το τελειωτικό χτύπημα: ελάχιστο αλλά και καθοριστικό συνάμα.

Όπως καταλαβαίνεις σας ακούν πολύ ευαίσθητα αυτιά και σας βλέπουν πολύ ευαίσθητα μάτια και οι αισθήσεις έχουν οξυνθεί στο έπακρο γιατί βαλόμαστε κι εμείς κι εσείς απο ισχυρές δυνάμεις οσμωρύθμισης λόγω της παγκοσμιοποιημένης κουλτούρας.

ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ.

Ας διατηρήσουμε λοιπόν ότι έχουμε κι αν μπορούμε ας κερδίσουμε κι εκεί που δεν έχουμε,αυτό μπορεί να γίνει μόνο με επαγρύπνηση και προσεκτικές κινήσεις ειδικά των οδηγών.

Αρκετά είπα!
Καλές γιορτές, ευτυχισμένο και δημιουργικό να είναι το νέο έτος.

ΥΓ.
Κάνε μου τη χάρη μη μπεις στο κόπο να απαντήσεις, απλά σκέψου το για λίγο και μετά άφησε το συλλογισμό ή να καρπίσει ή να χαθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

διαφήμιση

ΑΡΧΕΙΟ ΘΕΜΑΤΩΝ

.

.

Ετικέτες

Αυτοκίνητο (21) μοτοσυκλέτα (18) ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (17) ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ (13) Ελληνικός σχεδιασμός (13) ΓΛΥΠΤΙΚΗ (9) ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ (9) βιομηχανικοί σχεδιαστές σήμερα (9) ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ (8) βιομηχανικός σχεδιασμός σήμερα (8) ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΕ ΠΗΛΟ (7) αισθητικοί προβληματισμοί (7) εκθέσεις (7) επικαιρότητα (6) κατασκευές (5) αντικείμενο (4) σύγχρονη τέχνη (4) Βασικό σχέδιο (3) ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (3) ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΙΧΟΥ (3) γραφιστική (3) η τέχνη γενικά (3) στόχοι ζωής (3) σύνθεση (3) 1.Η οργάνωση των Σχεδιαστών (2) ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΟΥΝΔΙΑΣ (2) ΒΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (2) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ (2) Ελληνικότητα (2) ΜΑΡΜΑΡΟΓΛΥΠΤΙΚΗ (2) ΠΙΝ ΑΠ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ (2) ΠΟΔΗΛΑΤΟ (2) αφίσσα (2) διαγωνισμός (2) διακόσμηση (2) ευζωία (2) ιστορία σχεδιασμού (2) μουσείο (2) πολιτισμός (2) προκατσκευασμένα κτίσματα (2) πρόσκληση (2) στύλ (2) χώρος (2) 0.οι στόχοι του ιστολογίου (1) 2.Κώδικας δεοντολογίας Σχεδιαστών (1) 2CV (1) 3.δικαιώματα των Σχεδιαστών (1) 500CC (1) MINI MOTO (1) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΣΣΙΓΟΝΗΣ (1) ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΥΛΟΝΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ (1) ΑΣΟΥΚΑ (1) ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (1) Ανάρτηση Καββαδά (1) ΒΙΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (1) ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ (1) ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ ΜΑΤΙΖ (1) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (1) ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ (1) ΕΥΡΩΠΗ (1) ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ (1) ΙΤΑΛΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ (1) ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (1) ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ ΤΑΡΑΤΣΑ (1) ΛΑΜΙΝΕΙΤ (1) ΜΙΝΙ ΜΟΤΟ (1) ΜΠΕΡΤΟΝΕ (1) ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ (1) ΝΤΟΥΡΟΣΤΙΚ (1) Νίκος Καββαδάς (1) ΟΡΙΤΣΟΝΤΙ (1) ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ (1) ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ (1) ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ (1) ΣΤΟΥΚΟ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟ (1) Σχολή σχεδιασμού (1) ΤΕΧΝΗΤΗ ΠΕΤΡΑ (1) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΛΑΜΙΝΕΙΤ (1) ΥΓΙΕΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΠΙΤΙΟΥ (1) ΦΥΤΑ (1) έπιπλο (1) αστεία (1) ζωγραφική (1) κομικς (1) μνημείο (1) μουσεία (1) περιοδικά σχεδιασμού (1) πληροφορίες χρηστικές (1) σ (1) τεχνολογία (1) φωτογραφική μηχανή (1)

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ο ΧΟΡΗΓΟΣ

Ο ΧΟΡΗΓΟΣ
κάντε κλίκ στο εικονίδιο

εργαστήρι ΆυλονΣχεδιασμός

εργαστήρι  ΆυλονΣχεδιασμός
βραβείο σχεδιασμού Ζενέτος 92