Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2009

ο θείος Γιώργος μοιράζει ιθαγένειες...


Ο θείος Γιώργος σαν άγιο Βασίλης μοιράζει "ιθαγένειες".
Τι παράσταση ήταν αυτή, ζωντανά υπουργικό συμβούλιο με έκτακτη συμμετοχή του Μακαριωτάτου για λα'ική υποστήριξη και εσάνς απο λιβάνι,
βλέπετε το ιερατείο μια ζωή κάνει το πάν για να προωθήσει τα μικροσυμφέροντα του και τις βλέψεις του σε βάρος του έθνους αλλά και του χριστιανισμού ΚΑΠΗΛΕΥΟΜΕΝΟ τη διδασκαλία του Χριστού.

Για να μπούμε στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα και με φιλανθρωπική φόρα να διευρυνθεί, εν όψει δημοτικών εκλογών, η εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ με ευγνώμονες αλλοδαπούς.
Αλλο φιλανθρωπία και αυτοθυσία κύριοι κι άλλο ασυδοσία και αυτοεξόντωση.

Δεν είπε πουθενά και ποτέ ο Χριστός να θυσιάζεστε γενικά και αόριστα στον πρώτο μακελάρη που θα βρεθεί μπροστά σας -δηλαδή να αυτοκαταστρέφεστε- κι όμως εκείνοι έκαναν τη μη βία και την υποχωρητικότητα την κατανόηση και την αγάπη την αυτοθυσία όπλο για την αυτοκαταστροφή των ανθρώπων και ειδικά του Ελληνισμού.

Ευτυχώς οι ραγιάδες κύριοι έχουν ξυπνήσει εδώ και αρκετό καιρό και πήραν τα γιαταγάνια των φονιάδων τους και δεν τα ξαναάφησαν απο το χέρι!
Γράφοντας στα παλιότερα των υποδημάτων τους τις προσταγές των νέων Αρχιφαρισαίων να τους πιστεύουν και να λένε ''σφάξε με πασά μου να αγιάσω'' βλέπετε η ιστορία χρησιμεύει στην διατήρηση της μνήμης για τους προδώτες και τις προδωσίες τους.

Όπως και παλιότερα εξάλλου ιστορικά οι μεγαλύτερες προδωσίες έγιναν απο τους νέους φαρισαίους κάθε χώρου που όμως τους συνδέει ο υπερ πάρτης αγώνας τους.

Τι κι αν θα αποκτήσουμε μια μειονότητα ΠΟΛΥ μεγαλύτερη από την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη; Ψιλά γράμματα .
Ο Γιώργος Παπανδρέου κι "οι χαρωποί φιλάνθρωποι" υπουργοί του μοιράζουν ελληνικές ιθαγένειες σαν να ήταν εφικτό να αποδώσεις ιθαγένεια...

Υπηκοότητα πρέπει να δώσουν στους μετανάστες αλλά με κριτήρια και προυποθέσεις όχι όπως έγινε παλιότερα με το Σαμαρά να γεμίσει η χώρα με κρατούμενους φυλακών άλλων χωρών και μετανάστες τόσους που αλλοιώνουν τη σύσταση της Ελληνικής κοινωνίας.

Με συνοπτικές διαδικασίες και ορμή αποφασισμένου, χωρίς να μας ρωτήσει κανείς εμάς τους ιθαγενείς ο κ. Παπανδρέου θα μας μπήξει στο μάτι τις ιδεοληψίες του και θα επιτύχει να αλλοιώσει όχι απλώς το εκλογικό σώμα που είναι προφανώς ο μικροκοματικός τους στόχος αλλά και την εθνολογική και θρησκευτική ομοιογένεια της Ελλάδας που ποσώς τον απασχολεί σάμπως και ξέρει για τι μιλάμε ούτε Ελληνικά δεν ξέρει καλά καλά.

Η φάλαγγα της «πολιτικής ορθότητας», οι φαιοχίτωνες της «προοδευτικότητας» πανηγυρίζουν, σιγά μη σας περάσει κωθώνια της κοινωνίας.

Πίσω από αυτή την πρωτοφανή επίθεση στην κοινωνική συνοχή και στην εθνική ομοιογένεια, πέρα από την μικροκομματική τακτική των πονηρών που τα σκέφτηκαν όλα αυτά, κρύβεται η χαιρέκακη επιθυμία όλου του ροζ κοσμοπολίτικου πολτού, να
ηττηθεί επιτέλους το κωλοέθνος που αντιστέκεται τόσους αιώνες να μπεί στη μηχανή του κιμά όπως όλος ο καθώς πρέπει κόσμος.

Αφού του ξεσκίσανε την Ιστορία, την Παιδεία, αφού χρόνια χύνουν την χολή τους κατά της ταυτότητας των πατεράδων μας, της δικής ΜΑΣ ταυτότητας, τώρα θέλουνε να του αλλάξουνε τα φώτα κι αριθμητικά.

Η μεγαλύτερη αλλαγή της σύνθεσης του λαού της χώρας μετά το 1922, θα γίνει τώρα.

Οι «προοδευτικοί», το ψευτοαριστερό φασισταριό, προσπαθεί να αποδομήσει πια το ίδιο το Έθνος. Αφού δεν μπορούν να διώξουν εμάς, θα φυτέψουν κατοσταριές χιλιάδες από πάσης προέλευσης.Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι κυρίως για τους μουσουλμάνους όπου έχουμε ήδη σοβαρότατο πρόβλημα.

Νομίζουν ότι πήραν λαϊκή εντολή να κάνουν ότι τους περάσει απο το μυαλό;
Νομίζουν ότι η χώρα, το Έθνος που έχτισαν με το αίμα τους οι αγώνες των Ελλήνων θα διαλυθεί χάριν μερικών παραπάνω ψήφων και για να ικανοποιήσουν τις κοσμοπολίτικες και μικροπολιτικές συνωμοσιούλες τους;

Είναι επίορκοι και ξεσκίζουν το Σύνταγμα που με θράσσος επικαλούνται.
Σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν έγινε τέτοια μαζική, δίκην χαρτοπόλεμου, απονομή ιθαγένειας.Υπηκοότητες δόθηκαν και ορθώς στους μετανάστες που βοηθούν στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας στην οποία έχουν δικαίωμα και ιερή υποχρέωση για μας να τους τα

Κανένα κοινοτικό δίκαιο δεν μας επιβάλλει να αυτοϋπονομευθούμε και να αυτοδιαλυθούμε ως κοινωνία.
Απαιτούμε και καλούμε την Μπλογκόσφαιρα σε επαγρύπνηση και κινητοποίηση:
ΟΧΙ στο νομοσχέδιο.
ΟΧΙ στην άκριτη μαζική «ελληνοποίηση» μουσουλμάνων και λοιπών μεταναστών.

ΝΑΙ στην απόδοση υπηκοότητας σε κείνους που βάζουν πλάτη για τη δημιουργία και καλυτέρευση της κοινωνίας μας και επομένως αυτόματη ιθαγένεια για τα παιδιά τους διευκόλυνση στη ζωή τους και κάθε δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών.

Αλλά ποιοί είναι αυτοί και πως θα τους ξεχωρίσουμε απο τους κακοποιούς που αφήσανε οι Μητσοτάκηδες και οι Σαμαραίοι να γεμίσει η χώρα;


Αρα απαιτείται διασφάλιση κριτηρίων και προ'υποθέσεων και εφαρμογή τους στην πράξη.

όσοι παίρνουν πράσινη κάρτα και κατ επέκταση υπηκοότητα προστατεύονται και αξιοποιούνται σαν χρήσιμα μέλη της κοινωνίας μας οι υπόλοιποι απλά περισσεύουν και δεν θα γίνονται δεκτοί είναι εύκολο να τους μαζέυει κανείς και να τους στελνει απο κει που ήρθαν αν έχει γίνει ο διαχωρισμός.

Βλέπετε δε συμφέρει χρειάζονται όλοι για να δημιουργηθεί ανακατωσούρα και να χαίρονται οι λύκοι, οι εκμεταλλευτές και άρπαγες των ανθρωπίνων ζωών ,χρειάζονται τους δούλους του ς εκτεθιμένους κάθε κοινωνίας για να τους στύψουν.

επομένως

ΟΧΙ στην χωρίς προυποθέσεις ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ στους φασίστες του ''Ισλάμ'' του Ερντογάν αν δεν ελέγξουν τα σύνορα τους και δεν διαλύσουν τον ΚΡΑΤΙΚΟ και παρακρατικό μηχανισμό τους, που κερδοσκοπεί προωθώντας τα πλήθη των μεταναστών στην Ελλάδα, υπονομεύοντας την ασφάλεια μας, την οικονομία μας και την κοινωνική συνοχή.


Κυρώσεις στην Τουρκία, τώρα.
Μπλοκάρισμα κάθε κονδυλίου αν δεν αναγνωρίσει την Κύπρο και δεν σταματήσει τον ακήρυκτο μεταναστευτικό πόλεμο κατά της Ελλάδας.

Απαντήσεις σε κάθε πρόκληση απο όπου κι αν προέρχεται, με νόμιμα και αποφασιστικά μέτρα η ηττοπάθεια και η αδράνεια αρκετά κράτησε.

Επιλογή των μεταναστών που θα μείνουν στη χώρα με κριτήρια δυνατοτήτων και γνώσεων αλλά και συμπεριφοράς,με δοκιμαστική περίοδο όπως παντού.

Μακρά νόμιμη παραμονή και πολιτισμικά κριτήρια για κατ’ επιλογή απονομή της ελληνικής υπηκοότητας και ιθαγένειας στα παιδιά μεταναστών με υπηκοότητα.

Τέλος, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για κρίσιμα ζητήματα: Ρωτήστε μας για τις ζωές μας δεν σας τις παραδίδουμε άνευ όρων και σίγουρα όχι χωρίς συνέπειες.

Δεν είναι το τσιφλίκι του παππού σας η χώρα να κάνετε ότι σας περάσει απο το μυαλό.

σε ποιόν ανακοινώσατε αυτές τις βλέψεις και σας ψήφισε;

Είναι το σπίτι μας, το σπίτι των παιδιών μας είναι το μέλλον το παρόν και το παρελθόν μας και θα το υπερασπιστούμε με νύχια και με δόντια όπως πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

διαφήμιση

Παρακολούθηση μέσω μηνύματος Follow by Email

ΑΡΧΕΙΟ ΘΕΜΑΤΩΝ

.

.

Ετικέτες

Αυτοκίνητο (21) μοτοσυκλέτα (18) ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (17) ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ (13) Ελληνικός σχεδιασμός (13) ΓΛΥΠΤΙΚΗ (9) ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ (9) βιομηχανικοί σχεδιαστές σήμερα (9) ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ (8) βιομηχανικός σχεδιασμός σήμερα (8) ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΕ ΠΗΛΟ (7) αισθητικοί προβληματισμοί (7) εκθέσεις (7) επικαιρότητα (6) κατασκευές (5) αντικείμενο (4) σύγχρονη τέχνη (4) Βασικό σχέδιο (3) ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (3) ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΙΧΟΥ (3) γραφιστική (3) η τέχνη γενικά (3) στόχοι ζωής (3) σύνθεση (3) 1.Η οργάνωση των Σχεδιαστών (2) ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΟΥΝΔΙΑΣ (2) ΒΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (2) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ (2) Ελληνικότητα (2) ΜΑΡΜΑΡΟΓΛΥΠΤΙΚΗ (2) ΠΙΝ ΑΠ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ (2) ΠΟΔΗΛΑΤΟ (2) αφίσσα (2) διαγωνισμός (2) διακόσμηση (2) ευζωία (2) ιστορία σχεδιασμού (2) μουσείο (2) πολιτισμός (2) προκατσκευασμένα κτίσματα (2) πρόσκληση (2) στύλ (2) χώρος (2) 0.οι στόχοι του ιστολογίου (1) 2.Κώδικας δεοντολογίας Σχεδιαστών (1) 2CV (1) 3.δικαιώματα των Σχεδιαστών (1) 500CC (1) MINI MOTO (1) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΣΣΙΓΟΝΗΣ (1) ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΥΛΟΝΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ (1) ΑΣΟΥΚΑ (1) ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (1) Ανάρτηση Καββαδά (1) ΒΙΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (1) ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ (1) ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ ΜΑΤΙΖ (1) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (1) ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ (1) ΕΥΡΩΠΗ (1) ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ (1) ΙΤΑΛΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ (1) ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (1) ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ ΤΑΡΑΤΣΑ (1) ΛΑΜΙΝΕΙΤ (1) ΜΙΝΙ ΜΟΤΟ (1) ΜΠΕΡΤΟΝΕ (1) ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ (1) ΝΤΟΥΡΟΣΤΙΚ (1) Νίκος Καββαδάς (1) ΟΡΙΤΣΟΝΤΙ (1) ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ (1) ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ (1) ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ (1) ΣΤΟΥΚΟ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟ (1) Σχολή σχεδιασμού (1) ΤΕΧΝΗΤΗ ΠΕΤΡΑ (1) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΛΑΜΙΝΕΙΤ (1) ΥΓΙΕΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΠΙΤΙΟΥ (1) ΦΥΤΑ (1) έπιπλο (1) αστεία (1) ζωγραφική (1) κομικς (1) μνημείο (1) μουσεία (1) περιοδικά σχεδιασμού (1) πληροφορίες χρηστικές (1) σ (1) τεχνολογία (1) φωτογραφική μηχανή (1)

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ο ΧΟΡΗΓΟΣ

Ο ΧΟΡΗΓΟΣ
κάντε κλίκ στο εικονίδιο

εργαστήρι ΆυλονΣχεδιασμός

εργαστήρι  ΆυλονΣχεδιασμός
βραβείο σχεδιασμού Ζενέτος 92