Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ


Αγαπητά μέλη,

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι το μεγάλο πάρτυ του Art magazine που γίνεται το Σάββατο 30/1. Ο λόγος που λαμβάνετε το παρόν email είναι γιατί επιπλέον αποφασίσαμε να το κάνουμε Μασκέ!

Όσοι δεν προλάβουν να βρουν στολή ή να αυτοσχεδιάσουν με ότι έχουν στο σπίτι τους ας έχουν απλά κάποιο αξεσουάρ!! (όπως μάσκα, περούκα κ.α.)

Ας αντιμετωπίσουμε τις "άσχημες" εποχές με λίγο φαντασία και κέφι. Το σίγουρο είναι ότι φέτος τέτοια πάρτυ θα είναι λιγότερα ( μας ξάφνιασε κιόλας γιατί έπεσε πολύ νωρίς) οπότε αν θέλετε Σάββατο βράδυ να βρεθείτε σε έναν πραγματικά δικό σας χώρο, ντυθείτε και ελάτε να διασκεδάσουμε.

Παρακαλούμε πολύ, δηλώστε το RSVP σας στην εκδήλωση!

Είσοδος ελεύθερη και μουσικές δικές μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΡΧΕΙΟ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ετικέτες

Αυτοκίνητο (21) μοτοσυκλέτα (17) Ελληνικός σχεδιασμός (13) βιομηχανικοί σχεδιαστές σήμερα (9) βιομηχανικός σχεδιασμός σήμερα (8) αισθητικοί προβληματισμοί (7) εκθέσεις (7) ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (6) επικαιρότητα (6) κατασκευές (5) ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ (4) αντικείμενο (4) σύγχρονη τέχνη (4) Βασικό σχέδιο (3) ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (3) γραφιστική (3) η τέχνη γενικά (3) στόχοι ζωής (3) σύνθεση (3) 1.Η οργάνωση των Σχεδιαστών (2) ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΟΥΝΔΙΑΣ (2) ΒΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (2) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ (2) Ελληνικότητα (2) ΠΙΝ ΑΠ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ (2) αφίσσα (2) διαγωνισμός (2) διακόσμηση (2) ευζωία (2) ιστορία σχεδιασμού (2) μουσείο (2) πολιτισμός (2) προκατσκευασμένα κτίσματα (2) πρόσκληση (2) στύλ (2) χώρος (2) 0.οι στόχοι του ιστολογίου (1) 2.Κώδικας δεοντολογίας Σχεδιαστών (1) 3.δικαιώματα των Σχεδιαστών (1) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΣΣΙΓΟΝΗΣ (1) ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΥΛΟΝΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ (1) ΑΣΟΥΚΑ (1) ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ (1) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (1) ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ (1) ΕΥΡΩΠΗ (1) Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ (1) ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ (1) ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ (1) ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ (1) Σχολή σχεδιασμού (1) έπιπλο (1) αστεία (1) ζωγραφική (1) κομικς (1) μνημείο (1) μουσεία (1) περιοδικά σχεδιασμού (1) πληροφορίες χρηστικές (1) σ (1) τεχνολογία (1) φωτογραφική μηχανή (1)

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ο ΧΟΡΗΓΟΣ

Ο ΧΟΡΗΓΟΣ
κάντε κλίκ στο εικονίδιο

εργαστήρι ΆυλονΣχεδιασμός

εργαστήρι  ΆυλονΣχεδιασμός
βραβείο σχεδιασμού Ζενέτος 92

ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΠΝΙΓΕΙ... ΠΗΔΗΞΕ ΤΗΝ!Όπως θα δείτε οι αρχιτέκτονες και οι πολιτικοί μηχανικοί στηρίζουν τα επαγγελματικά τους δικαιώματα σε νομοθεσία του 30, 47 και 74
οι χούντες, οι βασιλείς και οι υπουργοί έχουν ένα κοινό παρανομαστή: Ευνοούσαν συγκεκριμένα συμφέροντα. Αυτά τα συμφέροντα επιβάλλουν το διαχωρισμό των φοιτητών σε ικανούς και ανίκανους σε κατάλληλους και ακατάλληλους να εγγραφούν στα μητρώα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος αλλά και του καλλιτεχνικού επιμελητηρίου.

Ένας αρχιτέκτονας είναι απλά καλλιτέχνης ή και τεχνικός -εξού αρχιτέκτων μηχανικός-σε οποιαδήποτε ειδίκευση του.
Εγώ λέω πως είναι και από τα δύο λόγω εκπαίδευσης και στους δύο τομείς αλλά αφού είναι τεχνικός έργων πρέπει να είναι υπεύθυνος για ότι σχεδιάζει και τούτο συνεπάγεται ότι είναι πρώτιστα τεχνικός.Άρα πρέπει να εγγράφεται στο ΤΕΕ.

Αλλά αυτό δεν γίνεται.
Κάποιοι απόφοιτοι αρχιτέκτονες δεν θεωρούνται από το κράτος τεχνικοί άρα θα έπρεπε να είναι μόνο καλλιτέχνες. Όμως όχι! δεν μπορούν να εγγραφούν στο καλλιτεχνικό επιμελητήριο.
Άρα ούτε τέτοιοι είναι.
Αλλά τότε τι είναι;
Απαντώ στους "φοιτητές"-σπουδαστές- των ΑΤΕΙ:Μετέωροι υπάνθρωποι εκτεθειμένοι στην αδικία και την απαξίωση.Θέλετε να γίνεται τέτοιοι συνεχίστε απλά ακάθεκτοι προς το πτυχίο σας!!!

Έτσι γίνεται ο διαχωρισμός σε φοιτητές και σπουδαστές σε πτυχιούχους αρχιτέκτονες μηχανικούς και λοιπούς.
Σε ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ που βγάζει υπερόπτες-ορμώμενοι απο τη πλύση εγκεφάλου των φωστήρων καθηγητών- επιστήμονες μηχανικούς και σε μαθητές ΚΑΤΕΕ σε επόμενη φάση σπουδαστές που σπουδάζουν υποεπιστήμονες σε ΤΕΙ και σε ΑΤΕΙ.
Οσάν η γνώση να γνώριζε σύνορα απο δώ εσύ που ξέρεις τόσα και απο κεί εσύ που ξέρεις περισσότερα στον ίδιο γνωστικό τομέα.
Εμένα στη κουβέντα μου με αφορά ο παράλληλος και όχι ο διαχωρισμός κλίμακος αρχιτέκτονας με αρχιτέκτονα σαφώς και ξέρουν διαφορετικά πράγματα ακόμη και στην ίδια σχολή και στο ίδιο μάθημα .Άρα με αφορά ο διαχωρισμός αρχιτέκτονας-με ειδίκευση στον εσωτερικό χώρο- μηχανικός ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και αρχιτέκτονας με ειδίκευση στον εσωτερικό χώρο- του ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ.
Ο διαχωρισμός φοιτητή και σπουδαστή δεν υφίσταται στην Ελληνική γλώσσα: είναι συνώνυμα , αντιθέτως στην ελληνική πραγματικότητα υφίσταται και μάλιστα είναι τεράστια η διαφορά.

Ο αποκλεισμός από το επιμελητήριο είναι έγκλημα και δεν έχει τιμωρηθεί απο το 74 ως σήμερα.
Η τιμωρία για τα εγκλήματα του είδους είναι σοβαρή γιατί προκύπτει ότι υπάρχει δόλος αφού υπάρχει συμφέρον και αυτό είναι η εκμετάλλευση των πολλών από τους λίγους και μέσω του παραγκωνισμού των συναδέλφων τους.
ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ

Όσοι έχουν υπογράψει τα επαγγελματικά δικαιώματα των αρχιτεκτόνων πολυτεχνείου-και οι αρχιτέκτονες πολυτεχνείου υφίστανται διακρίσεις απο τους πολιτικούς μηχανικούς και άλλους- και των αποφοίτων ΤΕΙ και ΑΤΕΙ κατά τη γνώμη μου θέλουν τουφέκισμα αν και θα προτιμούσα κάτι οδυνηρότερο.Το ίδιο πιστεύω ότι θέλουν όλοι οι πρόεδροι του ΤΕΕ μέχρι και ο σημερινός.

Το άδικο γεννάει θυμό και ο θυμός υπερβολή.Κάποιοι μπορούν να κάνουν την υπερβολή πράξη το ριψοκινδυνεύετε ακόμη ΗΛΙΘΙΟΙ;

Για κείνους που αδικούνται η υπερβολή και ο παραλογισμός είναι πλάνη και ο θυμός ο χειρότερος σύμβουλος, τι θα λέγατε να τους τιμωρήσουμε μέσω του νόμου;Να τους πηδήξουμε!!!

ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ
Συμπεριφέρομαι σαν Ευρωπαίος πολίτης σημαίνει δράττομαι των ευκαιριών που μου δίνει η δυνατότητα μου να παρακάμψω οτιδήποτε βλακώδες και παράνομο και άδικο του ελληνικού κρατιδίου με το απύθμενο παρακράτος του. Είμαι 'Ελληνας του κόσμου κι όχι της μίζερης ελλάδας που έγινε ανυπόφορη σαν πανέμορφο τοπίο γεμάτο με τσιμπούρια!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ